ultrazvučno čišćenje

Ultrazvučno čišćenje u medicini, tattoo i stomatologiji

Ultrazvučno čišćenje u medicini, tattoo i stomatologiji

Kad odemo posjetiti lekara ili stomatologa, uvijek primijetimo kako je u njihovim ordinacijama sve čisto. To je zato što su higijena i čistoća jedan od glavnih prioriteta u branžama ko što su stomatologija i zdravstvo.

Isto je kada su u pitanju tetoveri ili svaki studio za piercing. Svi se brine da se sav alat i oprema očiste, dezinficiraju prije i nakon upotrebe.

U takvim situacijama je jedna od najboljih stvari za čišćenje ultrazvučna kada. Većina ih ima mogućnost podešavanja temperature i vremena, posebno kada se radi o modelima za profesionalnu upotrebu. Profesionalni modeli obično imaju podešavanje temperature, kao i podešavanje vremena na duže rokove i automatsko isključivanje samog uređaja.

Proces ultrazvučnega čišćenja

Kada se predmeti stave u ultrazvučnu kadu i dulje vrijeme čiste na visokoj temperaturi, također se uglavnom dezinficiraju i ne sadrže više puno bakterija.

Osim toga, ovisno o veličini ultrazvučne kade, možete odjednom očistiti mnoge predmete i uštedjeti vrijeme koje umjesto toga možete koristiti za druge zadatke.

Većina opreme i alata koji se koriste u medicinskoj i praksama ko što je stomatologija, kao i umjetnici tetovaža i piercinga, imaju jako mala, nedostupna područja, koja je skoro nemoguće očistiti. Opet, rješenje je ultrazvučna kada. Zbog male veličine mjehurića radom kavitacije ultrazvučna kada doseže i najmanja, najskrivenija mjesta na predmetima koji se čiste.

Koncentrati za čišćenje

Kada se koristi koncentrat AS-UCP, koji je posebno napravljen za razgradnju ostataka proteina, uklanjanje isušene krvi i drugih organskih stvari, čišćenje će biti još učinkovitije. Ovo sredstvo za otapanje s potpunim ispiranjem dizajnirano je za osjetljivu opremu, nije korozivno, biorazgradivo rješenje i pritome nema opasnosti za okoliš ili zdravlje.

Svi naši modeli ultrazvučnih kada za čišćenje u PRO seriji imaju podešavanje vremena do 99 minuta rada bez prestanka sa automatskim isključivanjem i podešavanjem temperature do 80 ° C. Na raspolaganju imate veliki broj veličina, od 2 do 300 L, različitih frekvencija čišćenja koje odgovaraju čišćenju vaših proizvoda.

Često korišćeni modeli u medicini

Našu ponudu

Auto Moto

Industrijsko ciscenje

Medicina tattoo

Čišćenje stomatoloških instrumenata

Čišćenje voća
i povrća

Čišćenje četkica za šminkanje

Kako očistiti dječje igračke

Čistimo i Obnavljamo

Čišćenje

Više stvari bi trebalo sačuvati i očistiti umjesto da ih zamjenjujemo sa novima. Želimo vam pružiti najbolju opciju za vaše kućno ili radno okruženje.

Briga o kupcima

Nudimo punu podršku i znanje o ultrazvučnom čišćenju. Uvijek smo spremni poboljšati vaš rad i pomoći vam da radite učinkovitije nego ikad.

Razvoj

Naš je fokus slušati svoje kupce, razumjeti njihove potrebe i ponuditi iznimnu razinu ultrazvučnog čišćenja različitih veličina i opcija.